Voor mij alleen:

2012-03-06 19:08

Wandelen

< Eerder


Datum: 2012-03-04Tocht: Zuiderzeepad

Rijs - Sloten

Tijdens tocht Rijs - Sloten

Gisteravond geen zin om tentje op te zetten (drassig) dus in de auto geslapen, eerst redelijk vlak liggend maar later toch maar de rug iets omhoog, dan voel ik die schouder duidelijk minder. Tegen zessen komt een stel langs om te *parkeren* maar die vertrekken weer als ze me zien. Omdat ik toch moet piesen sta ik maar op en nuttig mn bamisoep in het donker.

Auto parkeren in Balk en op de fiets langs de Luts naar de start. Lekker wandelen door bossen en langs weilanden, ??n keer verdwalen, markering en kaart route wijken wel eens iets af en de laatste jaren is mn kaartleesroutine duidelijk verschoven naar waterkaarten :-) Weinig spannends verder of het moeten al die twee ree?n zijn die ik zag oversteken. Met wat kleinere pauzes kom ik tegen elf uur weer in Balk en ga de fiets halen. Omdat het nog wel heel vroeg is knoop ik er nog het stukje aan vast, een rechte saaie weg van Balk naar Sloten, alleen halverwege is het dorpje Wikel nog wel de moeite waard.

Onderweg naar huis erg veel moeite om de ogen open te houden, daarom maar even een kop koffie gezet bij Breezanddijk, daarna ging het beter. Lekker weekend, voor herhaling vatbaar.

Gelopen: 20.7 km (vlg GPS)
Kaartbladen: 77 - 74.
GPS-track (garmin)
tocht-8_82780.jpg


tocht-8_82785.jpg


tocht-8_82615.jpg
< Eerdere tocht -- Recentere tocht >Zuiderzeepad

Andere belevenissen en bemoeienissen van bjorri.